GuidePedia

0

``On nije javna ličnost, niti je biznismen, niti je bitan da vi znate ko je. On je moj dečko i ne želi da se eksponira, jer mu to ne treba``, rekla je prelijepa Slađa, a ekipa Ekskluziva.ba portala nezvanično saznaje da je riječ o izabraniku koji je iz Foče.Slađana Vujičić, vokal Allegro Banda je jedna od rijetkih pjevačica na estradi kojoj nije potrebna žuta štampa. Odlično pjeva, kolege je poštuju, nastupa bez predaha, te što je najbitnije na estradi je već petnaest godina bez skandala i trunke tabloida. 
Kvalitetnim pjesmama i prelijepim vokalom izborila je svoje mjesto na sceni, no svakako da je medijima interesantan i njen privatni život. Od nje se teško može saznati kada je tako nešto u pitanju, pa se ekipa Ekskluziva.ba portala pobrinula da vam donese njene fotografije sa dečkom.
Naime, na Slađinom Instagram profilu smo pronašli slike sa njenim izabranikom. Oni su prema našim saznanjima u vezi od ljeta prošle godine, kada su prvi put fotografisani u Budvi, a Slađa ovakve stvari nije pretjerano komentarisala, što svakako podržavamo.
``On nije javna ličnost, niti je biznismen, niti je bitan da vi znate ko je. On je moj dečko i ne želi da se eksponira, jer mu to ne treba``, rekla je tada prelijepa Slađa, a ekipa Ekskluziva.ba portala nezvanično saznaje da je riječ o izabraniku koji je iz Foče.
Ekskluziva.ba

Post a Comment

 
Top